Kerstgroet en nieuwjaarwens door Jan van Erve

Op deze plaats past natuurlijk een terugblik. Het jaar zit er goeddeels op, tijd om eens rustig achterom te kijken. Nou ja, rustig. In tijden als deze – met het jaar dat ons in rasse schreden nadert – is rustig een relatief begrip.

Het zijn ook de momenten waarop mijn gedachtes me willekeurig terugvoeren naar de realiteit. En die is evident: we zijn op weg, maar zijn er nog lang niet. 2016 kenmerkte zich als een bijzonder jaar voor Leeuwarden-Fryslân 2018 en Club2018. Een jaar met warme ontmoetingen, interessante netwerkbijeenkomsten en goeie opkomsten.

De Clubleden manifesteren zich en massa als een club van ambassadeurs. Een groep die er voor zorgde dat het ledenbestand (nog steeds) groeit en die dankzij de mond-tot-mondreclame een flink aantal warme leads bewerkstelligde. Ik beschouw ieder afzonderlijk lid van Club2018 daarom ook als een lead-generator: iemand die zijn of haar best doet om andere ondernemers tot het Club2018-lidmaatschap te verleiden.

Laat dát, naast in de eerste plaats een goede gezondheid, mijn wens voor 2018 zijn. Dat we samen blijven werken, dat we de weg naar elkaar nog beter vinden en dat we ons blijven ontwikkelen tot de meest creatieve, diverse en aansprekende netwerkclub van Nederland.

Wij moeten toch in staat zijn dat we de club de komende tijd exceptioneel laten groeien. Het zou toch fantastisch zijn dat elk afzonderlijk Clublid een serieus kandidaat-lid werft? Dat we januari en februari gebruiken om het ledenaantal misschien wel te verdubbelen? Dat moet toch kunnen?

Ik heb onze Club2018 inmiddels leren kennen als een geïnteresseerd en betrokken gezelschap. Een ploeg die wel van uitdagingen houdt. Mijn wens voor het nieuwe jaar is daarom de volgende: ga op zoek naar belangstellende ondernemers uit uw zakelijke (vrienden)kring en maak hem of haar enthousiast over Club2018, over het programma van Leeuwarden-Fryslân 2018. Breng ze met ons in contact zodat wij de Clubverdubbelaar kunnen inzetten. Ik reken op u!

Folle lok en seine,

Jan van Erve

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners
Initiators