Conchita hoofdact tijdens ‘Love for All’ Festival

Op zaterdag 3 november is het internationale gay-icoon en songfestivalwinnaar Conchita de hoofdact  tijdens het Love For All Festival in Stadsschouwburg De Harmonie. Love For All is onderdeel van de  speciale week in De Harmonie  over mannen, vrouwen, genderidentiteit en seksualiteit. De Harmonie wordt voor het uitbundige feest omgetoverd tot de ultieme roze Love For All dome van Nederland.

Conchita
Conchita werd een internationale bekendheid en ambassadeur voor de LHBTIQ-gemeenschap door als ‘vrouw met de baard’ het Eurovisiesongfestival te winnen.  Met haar lied ‘Rise like a Phoenix’ maakt ze een statement tegen discriminatie en intolerantie met als motto: “We are unstoppable!”.  Leeuwarden-Fryslân 2018 en De Harmonie zijn vereerd dat Conchita tijdens haar internationale tournee tijd heeft vrij gemaakt voor het optreden tijdens het Love for All Festival. Ze draagt het initiaitief een warm hart toe en nodigt iedereen in een speciale videoboodschap van harte uit. Conchita: “Het wordt één groot feest, we will dance the night away in de Culturele Hoofdstad van Europa. Ik hoop je daar te zien!”. Kortom, Love For All and let’s party, of liever… rise like a Phoenix!

ReOpening Leeuwarden-Fryslân 2018
Tevens is het Love for All Festival op zaterdag 3 november de kick-off van de drieweekse ReOpening van Leeuwarden-Fryslân 2018. De voorstellingen in de Love for All week hebben als rode draad het thema ‘love’. Warme liefde, tragische liefde, bijzondere liefde en vooral liefde voor iedereen zal niet ontbreken. De voorstellingen in de week variëren van Stormram tot het NNT met Dorian, het NNO met Protestsongs en de voorstelling  You’ve Changed met daarin de transgender Kate O’Donnell. Het hoogtepunt is zonder meer het grote Love For All feest met Conchita. Dit feest is tevens onderdeel van de ReOpening van LF2018 waarmee Culturele Hoofdstad van Europa het prachtige culturele jaar 2018 afsluit.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators