Meld je gauw aan en presenteer jouw project via LF2018

Het jaar 2018 nadert snel. Het begint te bruisen en borrelen, want Leeuwarden en Fryslân staan in de culturele etalage van Europa in 2018. We voelen het steeds meer en we zien het ook steeds meer. Met elkaar gaan we een bijzonder jaar tegemoet vol activiteiten en projecten. Begin oktober 2017 maken we het volledige programma van Leeuwarden-Fryslân 2018 bekend aan het grote publiek.

Ben je zelf betrokken bij een project of initiatief in 2018? Pak je kans en presenteer je project ook via onze uitingen.

In twee stappen zorgen we dat jouw project vanaf oktober op de vernieuwde website een plekje krijgt. De eerste stap is het aanmaken van je eigen account, waarmee je straks zelf de info over je project kunt uploaden. Klik op Accountaanvraag agenda LF2018 en vul de gevraagde gegevens in. Let op: dit account is persoons gebonden. Vul hier dus alleen de persoonlijkegegevens in van de contactpersoon van het project. Dus geen gegevens van je project invullen!

Na ontvangst maken wij een uniek account aan. Met het account is het mogelijk om alle informatie over jouw project in te vullen. Zodra jouw account gereed staat, ontvang je hier een mail over met je inloggegevens.

Door vervolgens in de loggen, kun je je project toevoegen aan onze website.

Wij kijken op redactioneel niveau mee en zorgt voor de vertaling(en) van je tekst voor onze buitenlandse bezoekers.

Ken je een ander mooi project wat we onze bezoekers niet mogen onthouden? Stuur dit bericht dan gerust door of deel via social media!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om te mailen naar communicatie@2018.nl .

Alvast dank en veel succes met de voorbereidingen voor 2018.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators