Openluchtpremière Redbad in Leeuwarden

Op zaterdagavond 23 juni gaat het filmepos REDBAD – DE LEGENDE in première in Leeuwarden. Leeuwarden-Friesland 2018 als Culturele Hoofdstad van Europa 2018 en de producent van REDBAD hebben de handen ineengeslagen. Met diverse partners waaronder NDC mediagroep wordt deze grootse openbare openlucht première mogelijk gemaakt. 

Het Wilhelminaplein als centrale plein in de binnenstad van Leeuwarden zal als filmarena dienen. Vorig jaar was hier The Passion te zien. Een paar duizend toeschouwers zijn die avond welkom. De middernachtelijke voorstelling wordt bijgewoond door cast en crew van de film. Het voorprogramma met muziek en presentatie van de cast begint om 21.30 uur. De kaartverkoop start op maandag 4 juni om 12.00 uur. Kaartverkoop en de details over het programma lopen via www.vanplan.nl.

Op maandag 25 juni maken de acteurs van de film hun opwachting in Den Bosch tijdens de feestelijke opening van de nieuwe Kinepolis bioscoop. Op dinsdag 26 juni reizen regisseur en acteurs naar Eindhoven, waar een groot deel van de film is opgenomen in het preHistorisch Dorp. Ook de daaropvolgende dagen reist regisseur Roel Reiné met enkele acteurs door het land.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators