At the Watergate

Dit evenement is inmiddels verlopen. 

At the Watergate: de meest muzikale stad van Nederland

Sneek: de meest muzikale stad van Europa. Nee echt, niet alleen tijdens de beroemde Sneekweek. Tijdens het Hemelvaartweekend van 2018 wordt de stad betoverd door muziek tijdens At the Watergate. Maar liefst zesduizend jeugdige musici geven een kleine duizend concerten op zo’n dertig verschillende podia. At the Watergate is Sneek én Europa op z’n best. 

European Music Youth Festival
At the Watergate is de dertiende editie van het European Youth Music Festival en we weten zeker dat de deelnemende landen Sneek niet snel zullen vergeten. Voor wie van muziek en festivals houdt betekent At the Watergate ultiem grasduinen en genieten. Maar ook als je Sneek wilt (her)ontdekken is het festival een 2018-must: de prachtige historische stad aan het water is ‘op haar best’ als het bruist van de activiteiten en de gezelligheid.

Iedereen laat van zich horen
Na een spectaculair openingsevenement voor de iconische Waterpoort volgen twee dagen vol gratis toegankelijke optredens. Van symfonische-, kamer- en koormuziek tot jazz, pop en rock. De leerlingen van muziekopleidingen uit zo’n 26 landen laten in Sneek en omliggende plaatsen hun beste kunnen zien in theaterzalen, kerken en scholen, maar ook op boten en buitenpodia.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators