Iepen Mienskipsprogramma

Leeuwarden-Fryslân 2018 heeft dit jaar een hoofdprogramma én een Iepen Mienskipsprogramma. Samengesteld door de eigen mienskip (gemeenschap), wordt dit programma ruim gevuld met (onverwachte) samenwerkingen, nieuwe initiatieven en vooral out of the box denken. Verwacht het onverwachte en laat je meevoeren in dromen, doen en durven.

Ze haken samen met tientallen nationaliteiten niet alleen de grootste deken ter wereld, de agenda met mienskipsinitiatieven puilt uit met honderden evenementen.

Die explosie van creativiteit, dêr giet it om. Van Workum tot Burum en van De Hoeve tot Het Bildt, de iepen mienskip blijkt een kweekvijver van talent en bron van geweldige ideeën voor heel Nederland en Europa. Want je kunt voor de televisie blijven zitten en zien hoe de wereld om je heen verandert, of ’m uitzetten en samen met je buren je straat tot een mooiere plek maken.

Op deze pagina zie je een aantal projecten van mensen die de televisie uit hebben gezet en de mouwen hebben opgestroopt. Een greep uit de prachtige initiatieven van de mienskip:

Lees het laatste nieuws van de mienskip

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators