Never Ending Orchestra

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van muziek én het maken ervan. Dat is nu exact wat Never Ending Orchestra wil bereiken. Verspreid over het land, de provincie, de stad en het dorp laat dit project je kennismaken met verrassende concerten, bijzondere cross-overs en muzikale hoogstandjes. Hét podium voor alle muzikanten.

Never Ending Orchestra (NEO) is het gezicht van de Friese muzykmienskip. De springplank van muzikaal talent, de drijvende kracht achter bijzondere podia en verrassende muziekproducties. Samen met haar partners Keunstwurk, CityProms, Fryslân Pop, Popfabryk, SAKO en OMF creëert NEO een blijvende, muzikale impuls op het gebied van talentontwikkeling, sociale cohesie en muziek in de zorg.

Duizenden enthousiaste en bevlogen muzikanten zijn in onze provincie betrokken bij meer dan 260 HaFaBra-orkesten, meer dan 500 koren en meer dan 600 popbands. Het Friese muzikale landschap wordt gekenmerkt door verscheidenheid en culturele diversiteit. Juist de kracht van deze diversiteit in onze kleurrijke samenleving wil NEO zichtbaar maken. NEO creëert podia, kansen en ontmoetingen voor muzikanten, verbindt amateurs met professionals met als doelstelling: een Never Ending Orchestra door heel Fryslân.

NEO Leeuwarden
Leeuwarden vormt het middelpunt van NEO. Van mei tot en met september 2018 telt de binnenstad verschillende NEO-podia waar doorlopend muzikaal talent te horen zal zijn. Pop, klassiek, urban, koren, punk, opera, kwartetten, muziektheater, brassbands: de programmering is uiteenlopend. Ook buiten de binnenstad programmeert NEO-concerten in parken, grachten en natuurlijk op bijzondere plekken, waar je niet zo snel muziek zou verwachten.

Kijk voor meer informatie op www.neo.frl

Bekijk hier de verschillende subprojecten

Bekijk de afgelopen subprojecten

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors
Businesspartners

Initiators