Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bij de Genieterij

Koudum

Bij de Genieterij overnacht je in een stijlvol tiny house met uitzicht op de wei. Een rustgevende plek waar de tijd vertraagt en jij even stil kan staan. Kunt ontspannen en opladen, met je blote voeten in het gras. Natuurlijk samen met je lief...

Wakker worden naast je lief, met uitzicht op de wei… 

"Bij de Genieterij is een plek waar de tijd vertraagt en jij even stil kan staan. Kunt ontspannen en opladen, met je blote voeten in het gras. Luierend vanuit je hangmat weidevogels, libellen en vlinders spotten. Of een haas die zomaar vrolijk voorbij hopt. Maak vuur en geniet tot laat in de avond van de sterrenhemel die hier nog echt zwart is. Bij de Genieterij logeer je in een van onze unieke tiny houses. Stijlvol en heerlijk comfortabel."

Onze tiny houses zijn exclusief voor 2 personen. Hoe minder afleiding, hoe meer tijd voor elkaar.

In de stoere Kaggel stook je buiten je eigen vuur. Voel de warmte en staar dromerig in het vlammenspel. Rooster vlees, vis of groente. Bak brood of een pizza. Smelt eindeloos marshmellows tot je vingers aan elkaar plakken. En vergaap je aan de sterrenhemel die langzaam boven je hoofd verschijnt. Intens en puur genieten, dat gaat bijna als vanzelf Bij de Genieterij. 

In de royale tuin rondom je tiny house heb je lekker de ruimte. En verschillende hoekjes om ontspannen te zitten. Of languit in het gras te liggen.Kruip in de hangmat en laat de Hollandse wolkenlucht aan je voorbij drijven. Creëer ruimte in je hoofd om na te denken over dat waar je van droomt. Of lees eindelijk dat ene boek. Voel hoe de tijd vertraagt, als je even stil staat. Bij de Genieterij is elke minuut van jou. Dus waardevol.

Onze tiny houses zijn echter eyecatchers. Van binnen en van buiten. Spannende, schuine lijnen en een originele, warme inrichting die je doet wegdromen. Vanuit hier ontvang je met open armen en een weidse blik de pure charme van Fryslân. Proef je het buitenleven, met precies de juiste dosis gemak en comfort. Rust vinden, genadeloos genieten, energie tanken en inspiratie opdoen. Bij de Genieterij gaat het als vanzelf.

Overnachten Bij de Genieterij in een van onze prachtige tiny houses kan al vanaf 2 nachten.

Aantal personen:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bij de Genieterij

Bij de Genieterij
Dammenseweg 51
8723 CM Koudum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten