Ga naar inhoud
Favorieten 0

Swette State - Comfortabel appartement A

Sneek

Appartement direct aan het water in het hart van de vakantieboerderij

Dit moderne appartement in de authentieke boerderij Swettestate heeft een prachtige ligging aan het open vaarwater. Het is mogelijk om met een sloep naar de boerderij te varen, waarna je kunt aanmeren aan de eigen aanlegsteiger. Het appartement is ingericht met een unieke boerderijstijl. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een luxe keuken en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De indeling is als volgt: een hal, toilet, douche en twee slaapkamers. Het appartement is voorzien vloerverwarming in de woonkamer en een centraal afzuigsysteem. De Swettestate is omgeven door een schitterende tuin. Een deel ervan is voor gasten gereserveerd. Het comfort van een boerderij, rust van de omgeving, maar ook de gezelligheid van het bruisende Sneek wat op 10 minuten loopafstand ligt!

Ligging
Direct aan het water en nabij het centrum van Sneek ligt deze prachtige vakantieboerderij met een omringende sierlijke tuin. De boerderij is gelegen aan de rivier De Zwette, welke behoort tot de Elfstedenroute. Door de ideale ligging, kun je de rust vinden en met de boot zo het open vaarwater op. Je kunt heerlijk wandelen, fietsen en vissen in de omgeving, maar daarnaast ben je binnen 10 minuten wandelen in het centrum van Sneek waar je culturele uitstapjes kunt maken of lekker kunt genieten van een hapje of drankje op de gezellige terrasjes. Sneek is beroemd om de watersport, de Waterpoort, het uitgaansleven en de winkels. In Sneek ligt alles binnen handbereik en vindt begin augustus de welbekende Sneekweek plaats!

Bijzonder aan deze accommodatie
De vakantieboerderij ligt in een rustige omgeving, waar je diverse activiteiten kunt ondernemen, zoals: fietsen, wandelen, vissen, culturele uitstapjes maken en of varen. Daarnaast heeft de boerderij een aanlegsteiger van 30 meter, dus je kunt je (gehuurde) sloep meenemen. Binnen 10 minuten lopen ben je in hartje centrum van Sneek.

Belangrijk om te weten
- Het is niet toegestaan om huisdieren mee te brengen. - Een wasmachine en wasdroger zijn tegen betaling te gebruiken in een apart gedeelte van de schuur van de boerderij. - Energie verrekening: na verbruik. - Daarnaast zijn de terrassen aanwezig op 40 meter van het appartement.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Swette State - Comfortabel appartement A

Goeman Borgesiuslaan 4
8603 BJ Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten