Ga naar inhoud
Favorieten 0

WestCord Hotel Noordsee

Nes

WestCord Hotel Noordsee is een 4* hotel op het mooie waddeneiland Ameland. Het hotel is centraal gelegen op het eiland, aan de rand van het dorp Nes op ongeveer 800 meter van het strand.

WestCord Hotel Noordsee is een 4* hotel op het mooie waddeneiland Ameland. Het hotel is centraal gelegen op het eiland, aan de rand van het dorp Nes op ongeveer 800 meter van het strand. In slechts drie kwartier bent u met de veerboot vanuit Holwerd op Ameland. Ameland heeft prachtige natuurgebieden, waaronder natuurmonument "het Oerd". In het afwisselende landschap treft u vier dorpen aan: Nes, Buren, Hollum en Ballum, waarvan Nes het grootste is.

Naast Hotel Noordsee bevindt zich het Natuurmuseum en natuurpark ‘de Vleijen’. Vanaf het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes die u door het prachtige landschap van Ameland voeren. Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers en ruime appartementen met kookgelegenheid, geschikt voor de hele familie.

In Mr Sandman bent u van harte welkom voor een lunch, een heerlijk diner of een drankje op het terras. In de gezellige lounge met open haard kunt u ontspannen een krantje lezen. Kom tot rust in de sauna, het Turks stoombad of neem een duik in het verwarmde zwembad. Bij lekker weer kunt u in de tuin op een fijn ligbed genieten van de zon. Kinderen kunnen ongestoord spelen in de speeltuin bij het hotel en in de schoolvakanties zijn er speciale Kids & Teens activiteiten. In het hele hotel is gratis Wi-Fi. Op zakelijk gebied biedt Hotel Noordsee twee ruime vergaderzalen voor meer ddan 150 personen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je WestCord Hotel Noordsee

Strandweg 42
9163GN Nes
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten