Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vinea Vakanties

Langweer

De leukste jongerenvakanties en zomerkampen vind je bij Vinea! Al meer dan 70 jaar organiseert Vinea Vakanties onvergetelijke vakanties voor kinderen en jongeren van 7 t/m 18 jaar. Van leren zeilen in Friesland tot ponykampen, outdoor, en nog veel meer!

De leukste jongerenvakanties en zomerkampen vind je bij Vinea! Al meer dan 70 jaar organiseert Vinea Vakanties onvergetelijke vakanties voor kinderen en jongeren van 7 t/m 18 jaar. In Friesland kun je met Vinea op zeil- of surfkampen bij diverse zeilscholen, waaronder Vinea’s eigen zeilschool De Steven.

Of je nou wil leren zeilen, windsurfen of kitesurfen, een kamp is de leukste manier om dat te doen! Doordat je elke dag het water op gaat ga je met sprongen vooruit. Bovendien ben je op kamp samen met leeftijdsgenoten, dus nieuwe vrienden maken gaat als vanzelf. De instructeurs en reisleiders van Vinea zijn ervaren en lekker gek en zorgen dat ieder kamp een feestje wordt. Naast watersportkampen organiseert Vinea ook allerlei andere vakanties in Nederland en Europa: van actieve strandvakantie tot ponykamp en van outdoorvakantie tot taalreis!

Hier vind je Vinea Vakanties

Vinea - Zeilschool De Steven
Stevenshoek 21
8525 EK Langweer
Plan je route

Toon resultaten