Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B / Appartement De Wolvetinte

It Heidenskip

Bed & Breakfast / Appartement boerderij De Wolvetinte beschikbaar t/m 4 personen in It Heidenskip in de Zuidwesthoek van Friesland. Op loopafstand ligt natuurgebied De Wolvetinte. CONTACTVRIJ VERBLIJF, KORTING vanaf 4 nachten.

Bed & Breakfast / Appartement boerderij De Wolvetinte in It Heidenskip in de Zuidwesthoek van Friesland aan het ST. ODULPHUSPAD.

NATUURGEBIED, VOGELKIJKHUT op loopafstand. Beschikbaar t/m 4 personen. CONTACTVRIJ VERBLIJF, ONTBIJT in overleg mogelijk

In het voorste deel van de boerderij is een kamer, keuken, 2 slaapkamers, douche, wc voor verhuur beschikbaar.
Een 2e slaapkamer is alleen beschikbaar voor een 3e (en 4e) gast.
Beide slaapkamers beschikbaar voor 1 gast per kamer, dan is de prijs voor 2 personen € 135,- in plaats van € 97,50 per nacht (graag aangeven bij het reserveren). Korting vanaf 4 nachten.

Bed-, bad- en keukenlinnen is inbegrepen. Het tweepersoonsbed is 200 x 180. De twee eenpersoonsbedden zijn 200 x 90. Toilet en badkamer zijn 2 aparte ruimtes.

Boerderij De Wolvetinte gebouwd in 1865, ligt aan het einde van een doodlopende weg in It Heidenskip. Vanaf rond 1741 stond de boerderij 500 meter zuidelijker waar nu natuurgebied De Wolvetinte is.

Natuurgebied De Wolvetinte is vernoemd naar de voormalige boerderij. Dit vogelbroed- en rustgebied is van juli t/m februari vrij toegankelijk.

In het voormalig melktanklokaaltje is de expositie 'Skerven fan 'e Skar' te zien. Een prachtig overzicht van de bewoners van de oude Wolvetinte, o.a. fam. De Wolff die ook beschreven staat in het boek De Oerpolder van Hylke Speerstra.

Een openbare trailerhelling is op 3,2 km afstand aansluitend op de Fluessen, een eigen boot kan mee.

Accommodatietype:
Appartement
Aantal personen:
max. 4 personen

Hier vind je B&B / Appartement De Wolvetinte

Adres:
Skar 4
8724 LE It Heidenskip
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten