Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Wijdzicht

Wolsum

Deze B&B is gelegen midden in de natuur. De vier kamers en het appartement zijn gerealiseerd in een prachtig gerenoveerde (woon)boerderij. De kamers en appartementen zijn in 2022 opgeleverd en zijn ingericht in een luxe, landelijke stijl. De boerderij...

Deze B&B is gelegen midden in de natuur. De vier kamers en het appartement zijn gerealiseerd in een prachtig gerenoveerde (woon)boerderij. De kamers en appartementen zijn in 2022 opgeleverd en zijn ingericht in een luxe, landelijke stijl. De boerderij is geen actieve boerderij met dieren meer, maar op het terrein bevindt zich nog wel een kleinschalig kinderdagverblijf.

Ligging
Deze B&B is prachtig landelijk gelegen in het kleine dorp Wolsum. Rondom heb je een prachtig wijds uitzicht over de Friese landerijen. De B&B is gelegen tussen twee van de Elfsteden; Bolsward en Sneek. Beide steden zijn per auto in 5 minuten te bereiken. Vanuit de B&B kun je diverse prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ook liggen de watersportplaatsen Makkum, Workum en Heeg in de directe omgeving.

Hier vind je B&B Wijdzicht

Adres:
Remswerderleane 6
8774 PG Wolsum
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten