Ga naar inhoud
Favorieten 0

Houseboat

Heeg

Uniek varend vakantiehuis met als thuisbasis Heeg

Deze houseboat is echt uniek! Het is een boot en vakantiewoning in één. Nadat je aan boord bent gestapt, stap je via het terras (mét stuurwiel!) de woonruimte van de houseboat binnen. Er is een knusse woonkamer met eethoek en een kleine keuken. De keuken is voorzien van stromend water en een drie pits gasstel. Tevens is er een koelkast en oven en voldoende opbergruimte. In de houseboat zijn twee slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast heb je ook je eigen badkamer met daarin een douche en toilet. Mocht het buiten wat kouder worden, dan kun je nog steeds met je houseboat varen, deze is namelijk voorzien van centrale verwarming. Optimaal genieten van de houseboat, de Friese meren en het weer doe je vanaf het riante dakterras, hier heb je een prachtig uitzicht!

Ligging
De houseboat is gevestigd aan de rand van Heeg, vlakbij allerlei verschillende havens. Hoewel het aan de rand van het dorp is, is het centrum van Heeg wel nog steeds op loopafstand, via een tunneltje kun je namelijk snel naar het centrum wandelen. In dit centrum vind je onder andere een supermarkt, vele restaurants en enkele leuke winkeltjes. Binnen een kwartier ben je met de auto in IJlst of Sneek, twee van de bekende Elfsteden van Friesland.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het is mogelijk om een bijboot, SUP board of linnengoed te huren.

Belangrijk om te weten
* Je kunt de houseboat zowel varend als stilliggend huren. Heb je geen vaarervaring? De boten zijn eenvoudig te besturen door middel van de motor, boek- en hekschroef. Daarnaast krijg je voorafgaand aan je verblijf een goede instructie en is er de mogelijkheid om een stukje samen te varen. * Bij vertrek zal de tank minimaal voor 75% gevuld zijn, meestal 100%. Hetgeen minder in de tank zit dan bij vertrek wordt tegen de pompprijs van jachthaven de Eendracht te Heeg verrekend. Het verschuldigde bedrag kun je bij vertrek pinnen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Houseboat

Gouden Boaijum 9 B
8621 CV Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten