Ga naar inhoud
Favorieten 0

Van Roeden Watersport

Heeg

Van Roeden Watersport Jachthaven: dè ideale thuishaven! Perfecte ligging in het watersportplaatsje Heeg, Friesland, op het eeuwenoud eiland “Gouden Bodem“. De thuishaven in Heeg is omringd met de Friese wateren en de plek bij uitstek om te vertrekken.

Van Roeden Watersport Jachthaven: dè ideale thuishaven!

Perfecte ligging in het watersportplaatsje Heeg, Friesland, op het eeuwenoud eiland “Gouden Bodem“. De thuishaven in Heeg is omringd met de Friese wateren en de plek bij uitstek om vanuit te vertrekken. Voor de watersportliefhebber en booteigenaren biedt onze jachthaven vele mogelijkheden: 

  ✓ Ideale ligplaatsen, direct aan het Heegermeer;
  ✓ Rustige & kleinschalige jachthaven;
  ✓ Beschutte ligging; 
  ✓ Zonder bruggen het open water op;
  ✓ Moderne jachthaven, met o.a. Wifi;
  ✓ Parkeerruimte en goede voorzieningen;
  ✓ Ligplaatsen 7-15 meter en ruim 2 meter diep. 

Boot kopen? Van sloep tot zeiljacht!

Van Roeden Heeg verkopen sloepen, toerboten, visboten en zeiljachten maar ook buitenboordmotoren, Elektrische buitenboord- en inboardmotoren en toebehoren, boottrailers en nog veel meer. Wanneer u dus een boot of sloep wilt kopen, dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Voor het winterseizoen verzorgen wij zowel winterstalling op de wal, als overdekt in onze geïsoleerde loods. Inclusief het afspuiten van het onderwaterschip en wassen van de romp met water en zeep. Daarnaast kunnen wij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw schip uitvoeren, van schilderwerk tot motoronderhoud.

Als aanvulling op onze jarenlange ervaring in het leveren en inbouwen van elektromotoren, zijn wij sinds 2017 eigenaar van EBBM.nl. Dè webshop op het gebied van Elektrische BuitenBoord Motoren en alles wat daarmee te maken heeft!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van Roeden Watersport

Van Roeden Watersport
Gouden Bodem 13
8621 CV Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten