Ga naar inhoud
Favorieten 0

E-bike oplaadpunt - Brasserie AnderS

Langweer

Lekker uitrusten en je e-bike opladen kan bij Brasserie AnderS. Warmte, gezelligheid, de lekkerste broodjes, de beste diners samen met een goed glas wijn, daar staat Brasserie AnderS voor.

Lekker uitrusten en je e-bike opladen kan bij Brasserie AnderS. Warmte, gezelligheid, de lekkerste broodjes, de beste diners samen met een goed glas wijn, daar staat Brasserie AnderS voor. Al wandelend door het watersportdorp Langweer zie je gelijk Brasserie AnderS. 

Je kunt hier terecht voor een vrijdagmiddagborrel, een kookworkshop, een zakelijke lunch of een vergadering. Exclusief gebruik van het restaurant is mogelijk.

Aan de kinderen is ook gedacht! Speciaal voor de kleintjes is er een speelhoek ingericht. Brasserie AnderS hanteert een "no nonsense"" concept, waar gekookt wordt met verse en ambachtelijke producten voor een betaalbare prijs.

De brasserie is in de zomermaanden zeven dagen per week geopend vanaf 10:00 uur. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden bent u van harte welkom in Brasserie AnderS.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je E-bike oplaadpunt - Brasserie AnderS

Buorren 20
8525 EC Langweer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten