Ga naar inhoud
MAP

Zijda Yachting

Sneek

Verhuur van 30 Luxe Motoryachten, op de haven aanwezig toilet, douche, parkeerterrein, tevens kunnen wij al het onderhoud aan uw boot verzorgen. Wie aan watersport denkt, denkt natuurlijk meteen aan Nederland. Nederland en zeker ook Friesland biedt w...

Verhuur van 30 Luxe Motoryachten, op de haven aanwezig toilet, douche, parkeerterrein, tevens kunnen wij al het onderhoud aan uw boot verzorgen.
Wie aan watersport denkt, denkt natuurlijk meteen aan Nederland. Nederland en zeker ook Friesland biedt werkelijk alles voor de veeleisende watersporter: Of het nu gaat om rust, gezellige dorpen of steden, kanalen of meren en heerlijke zonneterrassen, Nederland heeft het allemaal. Wat is er nu mooier dan al het moois van Nederland varend te ontdekken en het allemaal in 1 week te beleven! Voorwaarde voor varend genieten is comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben het allemaal ?aanboord?. Wij bieden u een breed scala aan luxe, comfortabele motorjachten. Of u met twee of twaalf personen aan boord wilt varen, het is allemaal mogelijk. Al onze boten zijn voorzien van een boegschroef en voor een comfortabele vaart mag beddengoed en handdoeken natuurlijk niet ontbreken. Wat varen in Nederland, naast de schitterende omgeving en vriendelijke mensen, zo aantrekkelijk maakt is dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Start de motor, trossen los en geniet van uw vakantie.

Toon resultaten