Ga naar inhoud
Favorieten 0

Lilos Vintage

Leeuwarden

Welkom bij Lilos Vintage! Om Lilos te onderscheiden van andere vintage winkels kiezen we alle items zelf uit, wat resulteert in een overzichtelijke collectie unieke items. 90% van de kleding die wij verkopen is Italiaans; hoge kwaliteit met mooie...

Welkom bij Lilos Vintage!

Om Lilos te onderscheiden van andere vintage winkels kiezen we alle items zelf uit, wat resulteert in een overzichtelijke collectie unieke items. 90% van de kleding die wij verkopen is Italiaans; hoge kwaliteit met mooie details.

Waarom vintage?
De kleding is gemaakt met materialen van hogere kwaliteit. Er zijn aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van wat je tegenwoordig in de winkel kunt kopen met materialen van hogere kwaliteit, om nog maar te zwijgen van de prijs-kwaliteitverhouding van kleding die tegenwoordig in de grote kledingketens wordt verkocht! Daarnaast is het voor mij belangrijk om vintage kleding een tweede leven te geven. En als je het goed behandelt, behoudt het zijn waarde en kan het een leven lang meegaan!

Dus als je op zoek bent naar iets authentieks, gemaakt met hoogwaardige materialen voor een eerlijke prijs? Bezoek Lilos Vintage!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lilos Vintage

Over de Kelders 28
8911JG Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten