Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boerderij Welgelegen

Harich

Midden in een oase van rust, omringd door de natuur ligt Boerderij Welgelegen. Een Bed & Breakfast, maar ook zeer geschikt voor vergaderingen, evenementen, private dinners en andere activiteiten.

Midden in een oase van rust, omringd door de natuur ligt Boerderij Welgelegen. Een Bed & Breakfast, maar ook zeer geschikt voor vergaderingen, evenementen, private dinners en andere activiteiten. Wij hebben ook een zorgfunctie: Dagbesteding voor senioren.

Boerderij Welgelegen is een sfeervolle en traditionele herenboerderij, gebouwd in 1885. Naast nette, eenvoudige kamers zijn er diverse ruimten voor ontbijt, een kopje koffie of een borrel. Aan de voorzijde bevinden zich de sfeervolle Jachtkamer en Boskamer, in het midden de ontbijtruimte (De Stal) en aan de achterzijde onze grote zaal (De Hooiberg). Rondom het pand zijn diverse terrassen en zitjes. Vanaf het voorterras heeft u een prachtig uitzicht over de Friese weilanden. Een gezellige, eenvoudige & informele sfeer is wat we onze gasten bieden. U voelt zich gauw thuis en komt volledig tot rust binnen deze alles-biedende omgeving.

Harich is een ideale uitvalsbasis voor uw uitstapjes in Zuid-West Friesland. Welgelegen is centraal gelegen; 5 minuten van Balk, 10 minuten van Lemmer en 20 minuten van Sneek. Onze boerderij ligt heerlijk rustig in mooi Gaasterland, dichtbij de Gaasterlandse bossen, de Friese meren en het IJsselmeer. In de directie omgeving zijn vele fiets- en wandelroutes.

Proef de rustige landelijke sfeer en voel je thuis.

Accommodatietype:
Bed and Breakfast

Hier vind je Boerderij Welgelegen

Adres:
Boerderij Welgelegen
Welgelegen 15
8571 RG Harich
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten