Ga naar inhoud
Favorieten 0

Studio Oceans

Kimswerd

Handgemaakte kunst, geïnspireerd op het leven in en rond de zee, surf en natuur. En met het hart op de juiste plaats, inzet voor een schonere waterwereld. Kom zeker langs in Studio Oceans. Drinks on us!

In Studio Oceans vind je het werk van SurfArt , opgericht door Marieke Meijs. 
SurfArt in een notendop? Zee & surf georiënteerde kunst in de vorm van olieverf schilderijen en prachtige zeegezichten gecreëerd met giethars op hout. Een groot deel van dit hout is gejut. Langs Harlingen, de Nederlandse Noordzeekust en beyond. Elk mooi stuk hout dat bij reizen gevonden wordt vindt uiteindelijk een weg naar de Studio.  Niets mooiers dan hout doordrenkt en geleefd door de zee. 

SurfArt heeft niet alleen kunst, maar ook Ocean Trash op de markt gebracht. Ocean Trash?  Inderdaad, afval uit zee ofwel armbanden gemaakt van visnet en touw gevonden in de oceanen en langs onze stranden. Al jarenlang worden meters touw van het strand getrokken om dit om te zetten tot een prachtige collectie 'Ocean Trash'.  Een deel van de verkoop wordt gedoneerd aan het goede doel. Denk aan bijvoorbeeld Surfrider, The Ocean Clean up en The plastic Soup Foundation. Ocean Trash heeft één missie: net zo lang doorgaan tot er geen armband meer op het strand te vinden is. Dit kan alleen maar samen, door te werken aan bewustwording en het verspreiden van het product. Ocean Trash heeft (en zoekt!) retailers wereldwijd om dit product te verkopen. Want het is helaas een wereldwijd probleem en verdient daarom wereldwijd aandacht. Wil je meer zien? Mooi! Kom langs in de Studio in Kimswerd of lees de full story op de website van SurfArt. 

Last but not least verkoopt Studio Oceans het prachtige werk van freelance camera operator Darka, voor sommigen ook wel bekend als Arjen Nouta. Met een hart voor alles dat vliegt weet hij als geen ander een foto om te zetten tot ware kunst. Met name het vogelrijke waddengebied rondom Harlingen is voor hem een grote bron van inspiratie. Al zijn 'Angels' zijn te bewonderen en te koop in de Studio. 

Kom langs en get inspired!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Studio Oceans

Sjoerd van Stratenstraat 2
8821MC Kimswerd
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten