Ga naar inhoud
Favorieten 0

Aanmelden voor het Frysk Toerisme Kongres 2023

De aanmelding voor het Frysk Toerisme Kongres is gesloten.

Aanmelding *verplicht

Aanmelden kan t/m zondag 5 februari.

Het Frysk Toerisme Kongres is kosteloos te bezoeken, maar niet gratis om te organiseren. Als jij je aanmeldt voor het Frysk Toerisme Kongres zorgen wij voor een goed programma, hapjes en drankjes. Om het kongres zo duurzaam mogelijk te organiseren en geen onnodig voedsel te verspillen of onnodige kosten te maken, kopen wij graag in voor de mensen die ook daadwerkelijk komen. Wij hanteren daarom een no-show vergoeding van €25,00 per persoon voor de genodigden die zich wel aanmelden, maar niet aanwezig zijn. Aangemeld, maar toch verhinderd? Geen probleem. Je kunt je kosteloos afmelden t/m donderdag 9 februari.

Ik heb bovenstaande begrepen en ga akkoord met de no-show vergoeding van €25,00. *verplicht
Het is mogelijk om voorafgaand aan het congres te komen schaatsen en netwerken op het ijs. Ik kom schaatsen in Thialf. *verplicht

Het schaatsen in Thialf is gratis voor bezoekers van het Fryske Toerisme Kongres. De inloop hiervoor is vanaf 11.00 uur. De schaatsbaan is van 11.30 tot 12.15 uur geopend.

Ik maak graag gebruik van schaatsen van Thialf (kosteloos). *verplicht
Ik kom graag lunchen. *verplicht

Vanaf 12.00 uur is er een lunch geregeld. Dit is mogelijk voor zowel schaatsers als niet-schaatsers. Om voedselverspilling te voorkomen, vernemen wij graag of je hiervan gebruik wilt maken.