Ga naar inhoud
MAP

Aanmelden voor het Frysk Toerisme Kongres 2022

Het Frysk Toerisme Kongres is dé netwerkbijeenkomst voor iedereen in Friesland die betrokken is bij toerisme. Ben jij er ook bij op 14 februari? Meld je via onderstaand formulier aan.

Andere tijden vragen om een andere aanpak en wij durven elk jaar ons vertrouwde Kongres net even anders te doen. Zo ook anno 2022. Op de meest romantische dag van het jaar presenteert Merk Fryslân het Frysk Toerisme Kongres in een nieuw online jasje. In deze uitzending verklaart de Toerisme-sector de liefde aan andere sectoren. 

Maandag 14 februari van 12.30 tot 14.00 uur

Interactief gesprek

Als afsluiter gaan we graag in gesprek met kijkers thuis over de samenwerkingsmogelijkheden tussen toerisme en andere sectoren. Wil je jouw ideeën over samenwerkingen kwijt, mogelijkheden tegen het licht van experts houden of inspirerende input geven? Meld je dan aan voor dit interactieve gedeelte van het programma. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van mensen die live deelnemen in de uitzending. Wordt je niet ingeloot, of kom je liever niet aan het woord, dan kun je uiteraard wel meekijken en inspiratie op doen. Wil je live meedoen?

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om ideeën in te brengen i.v.m. het definitief maken van de voorbereidingen. Je kan je nog wel aanmelden voor het online event.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens