Ga naar inhoud
MAP

Bloggers op ruimtereis

De ‘druk hè?’ campagne is gelanceerd. Bloggers van Onehandinmypocket.nl, Elisejoanne.nl, Eatpurelove.nl en Veggiewayfarer.com gingen op uitnodiging van Merk Fryslân de ruimte in.  Benieuwd naar hun ervaringen? Hieronder alvast een paar ruimtereizen. Speciale dank aan alle ondernemers die hebben meegewerkt.

Friesland is dus wat mij betreft altijd wel een goed idee. Heel blij ben ik dan ook met de uitnodiging voor een weekendje Dokkum.

Bonnie Dubois

8x tips voor dokkum

Laatst in Friesland verwonderde ik me weer over haar platheid. Nou ja, platheid… dat klinkt ook een beetje gek. Ik bedoel de weidsheid en de vergezichten, niet door bergen of heuvels gehinderd. Wat een uniek stukje Nederland is Friesland toch! 2 dagen vertoef ik er samen met vriendin/collega Ilja, onder andere in het leuke stadje Dokkum. Dit zijn een aantal leuke tips voor Dokkum en een fantastische herberg in de buurt.

Lees de hele blog op onehandinmypocket.nl

Friesland, wat ben je mooi.

Elise Joanne

Tripje Sneek & Harlingen

Friesland, wat ben je mooi. Voor een weekendje weg met je partner of een uitgebreide vakantie met het gezin. Wij komen terug, zoveel is zeker. Friesland is wat mij betreft een absoluut onderschatte provincie. Je hebt er alles, prachtige natuur, beeldschone wateren, karakteristieke stadjes en gebouwen en zeer vriendelijke mensen. Mocht je binnenkort een keertje een weekendje weg plannen, kies dan eens voor een stadje in Friesland. Geloof mij, stelt niet teleur.

Lees de hele blog op elisejoanne.nl
De waterpoort van Sneek is een van de historische kenmerken die de elf Friese steden zo bijzonder maken.

Voted top 3 destination to visit by Lonely Planet in 2018, and one of the “must visit” locations in 2019 by the NY times. You get the picture, worth a visit!

Caroline Muller

things to know before going to friesland

If you are short on time, but still want to experience the feel of this province, I would recommend to visit the capital (Leeuwarden) and one of the islands (Ameland).

Lees de hele blog op veggiewayfarer.com