Ga naar inhoud
MAP

nieuwsbrief merk fryslân | 8

| Wendy Bosma-Timmer

Friesland.nl

Blij ei

Het is altijd leuk als je een enthousiaste reactie krijgt van een enthousiaste bezoeker die in Friesland is geweest. Voor u als ondernemer zal dat dagelijkse kost zijn. Toch delen we graag het berichtje dat we van de prijswinnaars van de paasactie kregen. Zij kwamen met hun gezin in september naar Friesland en hebben enorm genoten.

''Wij willen jullie graag bedanken voor het fijne, gastvrije uitje.De 2 overnachtingen bij Alibi waren heerlijk, net als het bowlen en de andere vouchers die we gewonnen hebben met het vinden van het paasei!''

winter is coming

Pasen is nog ver weg (gelukkig!), bij ons staat de winter voor de deur, een goed moment om uw vermelding op Friesland.nl te updaten met winterse foto`s en aanbiedingen. Onze winterpagina wordt altijd goed bezocht. We hebben een zomer gehad met veel zon,nu nog een winter met veel sneeuw maar vooral ijs en we zitten gebakken!

De Wadden - 5 eilanders, 5 verhalen

Voor een campagne van de Waddeneilanden zijn er 5 korte video’s van bijzondere eilanders gemaakt. Vorige keer hebben we Flang in de Pan van Terschelling en Klasiena Soepboer van Schiermonnikoog laten zien. Inmiddels zijn ook de Ameland en Vlieland verhalen af. Kijkt u mee?

  • Ameland

    Hier ziet u het verhaal van Alexander Kiewiet van Ameland Adventure. Hij vertelt waarom iedereen Ameland moet bezoeken

    Ameland
  • vlieland

    Bekijk hier het Wadden verhaal van Jan van der Veen, directeur van Kampeerterrein Stortemelk. Jan laat de rust en ruimte zien.

    vlieland

Werelderfgoed Waddenzee

Ambassadeurs

In zowel Noord-Holland, Friesland als Groningen zijn we in contact met regio’s om de eerste 2 verhaallijnen voor Waddenzee Werelderfgoed in te vullen: Watererfgoed, leven op de grens van land en zee en Waddenzee Werelderfgoed, Het Mooiste Natuurgebied van Nederland. Naast de voorbereidingen om begin 2019 te kunnen starten met een nieuwe website en de campagnes voor de Waddenzee zijn we nu ook op zoek naar ambassadeurs. Bekijk de video >