Ga naar inhoud
MAP

nieuwsbrief merk fryslân | 1

En we zijn los
Welkom in 2018! Hét beloofde jaar. Wij vinden het allemaal super spannend en we hopen net als u dat het een prachtig jaar wordt met veel bezoekers. Naast alle culturele uitspattingen brengen we ook de andere bijzonderheden die Friesland te bieden heeft onder de aandacht.

Meer bezoekers uit Duitsland
De Duitstalige variant van onze winterpagina is nu al meer dan 70.000 keer bezocht en ook heeft de Duitse Facebook pagina al flink wat fans en volgers. Die willen we natuurlijk blijven verrassen met gave arrangementen en deals die je niet aan je voorbij kan laten gaan. Maakt u al gebruik van de vertaalmogelijkheden die we bieden?

Wat komt er na de winter?
Onze wintercampagne loopt tot 25 januari. Na de Opening van Culturele Hoofdstad 2018 richten we ons op het voorjaar. Een heerlijke tijd om er weer actief op uit te gaan, over het water, op de fiets of wandelend en te genieten van de ontluikende natuur. Ook in de voorjaarscampagne willen we arrangementen en deals gaan promoten. Grijp dus de kans om met een prachtige aanbieding te komen voor het voorjaar. We lichten de mooiste uit op de toekomstige campagnepagina.

Stappenplan voor een mooie aanbieding

1. Werk samen met een andere ondernemer
Heeft u een accommodatie kijk dan eens in uw omgeving wat er te doen of te eten is en benader de ondernemer om samen een arrangement te maken

2. Laat u inspireren door één van de elf verhaallijnen
Deze vindt u hier en kunnen een inspiratiebron zijn voor u wanneer u even niets weet.

3. Zorg voor goede teksten en beelden
Een mooie foto op hoge resolutie die de sfeer weergeeft doet wonderen. Uw tekst is kort en bondig en vertelt de klant wat hij krijgt en waarom dit een beleving is die hij niet mag missen.

4. Invoeren in Citynavigator
Wanneer u al als locatie staat aangemerkt gaat het vrij snel om een deal aan te maken, zeker wanneer u uw tekst en foto`s al klaar heeft staan. En loopt u toch ergens tegen aan, bel of mail ons gerust.

REIS&CO GRONINGEN
6 en 7 januari zijn wij aanwezig op de Reis&CO beurs in Groningen. Onze stand deelt ansichtkaarten uit met arrangementen en deals die de bezoeker kan versturen. Ook het #lovefryslan landmark zal hier aanwezig zijn.

Friesland in de media