Ga naar inhoud
MAP

nieuwsbrief merk fryslân | 4

Friesland.nl

Paasactie

Heeft u de paasactie meegekregen? Alle eieren zijn gevonden en de prijzen zijn verzonden naar de gelukkige vinders. De hoofdprijs is een weekend in Friesland voor een gezin. Wij bedanken alle enthousiaste ondernemers die een bijdrage hebben geleverd. Meedoen met een volgende actie? Mail ons!

Wat komt eraan?

Wat hebben we nog meer in petto? Er komen een aantal prachtige projecten aan. Een samenwerking met Vis TV, Suppen, Wellness en slow living waar we in Friesland zo goed in zijn. We nodigen u als ondernemer graag uit om een bijdrage te leveren aan deze thema`s en houden u op de hoogte via deze nieuwsbrief en uw regio aanjager.

De Wadden

De Wadden aanwezig op de ITB in Berlijn

Begin maart was UNESCO Waddenzee Werelderfgoed goed vertegenwoordigd op de ITB in Berlijn. Nieuwe contacten leggen, de aantrekkelijkheid van het waddengebied en het in de etalage zetten van de activiteiten stond centraal. Met een Wadden experience waar je kon proeven, voelen, zien en horen werden alle zintuigen geprikkeld alsof je zelf in het waddengebied was. Merk Fryslân heeft samen met de regio’s, Marketing Groningen en Holland Boven Amsterdam de hele aanwezigheid georganiseerd.

Friesland in de spotlight in Meeting Magazine

Meeting Magazine zoomt de eerste uitgave van 2018 in op de effecten van Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad op de mice industrie in de regio.

De titel zorgt voor een stevige impuls aan de regionale Mice Markt in Friesland. Resultaat is dat er tien meerdaagse congressen met meer dan 250 deelnemers worden georganiseerd in 2018 en dat ook nu nog dagelijks nieuwe aanvragen binnenkomen bij de hospitality desk. 

Pers en PR

Meedoen aan persreizen

Wilt u ook met uw onderneming in een magazine, dagblad of op een blog staan? Dat is mogelijk door deel te nemen aan de persreizen die Merk Fryslân organiseert. Door u product en/of dienst (eenmalig) aan te bieden kunt u free publicity krijgen. Hier kunt u contact opnemen met onze pers/pr afdeling.

Leeuwarden-Fryslân 2018

Informeer uw gasten over het Culturele Hoofdstadprogramma

Leeuwarden-Fryslân 2018 stelt diverse materialen beschikbaar, om toeristen zo goed mogelijk te informeren. Het (meertalige) promotiemateriaal is gratis te bestellen in de webshop . Daarnaast is er een online toolkit, waar u materiaal kunt downloaden.  Wilt u weekkalenders van het Culturele Hoofdstadprogramma ontvangen? Dan kunt uhier een mailtje sturen met het onderwerp “Weekkalender”.