Ga naar inhoud
MAP

nieuwsbrief merk fryslân | 5

| Wendy Bosma-Timmer

Samenwerking Stichting Rustpunt

Dit jaar is Merk Fryslân een goede samenwerking aangegaan met Stichting Ruspunt. Zij voorzien Nederland van rustpunten voor passerende fietsers- en wandelaars. Wij werken eraan om alle rustpunten in de provincie zichtbaar te krijgen op Friesland.nl, en daarnaast wordt er een Friesland Style uiting op elk bord geplaatst.
 

De Wadden

Internationale persaandacht

Als onderdeel van de Wadden voorjaarscampagne heeft  Merk Fryslân in samenwerking met de VVV’s van de Waddeneilanden een bijzondere persreis georganiseerd. Vijf Duitse en vier Belgische journalisten van onder andere Die Welt, GEO Saison en VAB Magazine vertrokken op vrijdag 13 april vanuit Harlingen met klipper de Iselmar naar de Wadden. In deze relatief korte tijd (4 dagen) maakten de journalisten kennis met de Waddeneilanden. Een bezoek aan Terschelling en Vlieland, een dag naar Ameland met behulp van de Watertaxi van Wagenborg en o.a. een chef-kok en verhalenverteller van Texel die meegezeild zijn.

Meet in Friesland

Organisatie van congressen, bijeenkomsten en symposia in 2018

Organiseert u in 2018 veel zakelijke bijeenkomsten, symposia of congressen? Laat het ons dan weten via yvonne@merkfryslan.nl. Binnenkort heeft Meet in Friesland een mailing beschikbaar met relevante links en factsheets om mee te nemen in de communicatie voor uw zakelijke event.

Leeuwarden-Fryslân 2018

Informeer uw gasten over het Culturele Hoofdstadprogramma

Leeuwarden-Fryslân 2018 stelt diverse materialen beschikbaar, om toeristen zo goed mogelijk te informeren. Het (meertalige) promotiemateriaal is gratis te bestellen in de webshop .

Daarnaast is er een online toolkit, waar u materiaal kunt downloaden. 

Wilt u weekkalenders van het Culturele Hoofdstadprogramma ontvangen? Dan kunt u hier een mailtje sturen met het onderwerp “Weekkalender”.