Ga naar inhoud
MAP

online ondernemerstip: persoonlijke wensenlijst

Kent u onze persoonlijke wensenlijst al?

In de database op Friesland.nl staan zo duizenden vermeldingen. Van evenementen tot fiets- en wandelroutes. Heeft u een Hotel of Bed and Breakfast dan krijgt u vast vaak de vraag van toeristen over wat er in de buurt is te doen. Met deze handige tool geeft u in een handomdraai uw gast een persoonlijke wensenlijst mee.

Hoe werkt de wensenlijst?

Als eerste kunt u ‘Evenementen’ filteren op dagen, ‘Eten & Drinken’ kunt u zowel filteren op gebied als op soort gelegenheid. En dit geldt ook voor aanbiedingen, arrangementen en deals. Heeft u gefilterd op de persoonlijke wensen van uw gast dan kunt u links onderaan in de resultaten de pompeblaadjes aanvinken. Op deze manier komen ze dan in uw eigen favorietenlijst.

 

 

Hoe kom ik in mijn favorietenlijst?

Heeft u alle evenementen, deals, routes of andere uitjes een pompeblaadje gegeven dan kunt u links boven in terug gaan naar het menu (rode knop).

 

 

U ziet dan helemaal rechtsonder in een pompeblaadje staan. Hier staan alle wensen van uw gast bewaard. Klik er op en dan ziet u het volgende verschijnen.

 

 

U kunt deze pagina gelijk delen (onder de deel jouw favorieten). Je kunt nu de URL mailen of via WA verzenden. Wel zo milieuvriendelijk! 

 

 

Wil je hem dan toch printen, de print knop staat ernaast.

  

Vragen, opmerkingen of suggesties?
U kunt contact opnemen met het online team via website@merkfryslan.nl.

Jannie Slot

Online marketeer Merk Fryslân