Ga naar inhoud
MAP

Samenwerking met duurzaam platform Hetkanwel.nl

DOE WAD Campagne

Begin dit jaar startte Merk Fryslân ter promotie van de Waddeneilanden met een duurzame campagne. Het doel van deze campagne is om de Vlaamse en Duitse toerist te inspireren om in dit nieuwe jaar nieuwe herinneringen te maken en mooie momenten te beleven dichtbij huis. Eens niet het vliegtuig te pakken maar de trein én de boot. Met vrienden, familie of gewoon een keer in je eentje. Om plekken te ontdekken, het liefst waar je je steentje bij kan dragen en waar je ook een goed gevoel van krijgt. 

Duurzame ambities 
De Waddeneilanden zijn vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Initiatieven om zelfvoorzienend te zijn op het gebied van energie en water spelen een grote rol. Er wordt veel gebruik gemaakt van het opwekken van zonne-energie én er zijn momenteel projecten om de straatverlichting om te zetten naar LED-verlichting. Geloof ons; daar blijft het niet bij! Genoeg redenen om de eilanden te koppelen aan duurzaam reizen. 

Samenwerking Hetkanwel.nl

In samenwerking met Hetkanwel.nl werden drie blogs gepubliceerd en in de maanden januari t/m april werd Wadtodo.nl veelzijdig gepromoot op dit platform. Je vindt de blogs hier:

Blog 1: De leukste activiteiten op de Waddeneilanden voor je op een rij

Blog 2: Plastic in de Waddenzee

Blog 3: Zeven verrassende ontwikkelingen die de Waddeneilanden energie neutraal maken