Ga naar inhoud
MAP

Zakelijk Friesland presenteert zich op de Eventsummit

Druk bezochte Frieslandstraat
Waar Friesland normaal gesproken bekend staat om haar weidsheid, water en rust, was het op 31 januari druk en dichtbevolkt in de Friese regio! In de Frieslandstraat tijdens de Eventsummit in Rotterdam weliswaar. Dat het goed bezocht was in de straat begrijpen we goed;  er was veel te beleven. Van inspirerende ontmoetingen met Friese bedrijven, tot het proeven van Terschellinger hapjes. Van grabbelen voor mooie prijzen tot netwerken tijdens onze borrel.

Krachten bundelen
De Frieslandstraat is een initiatief van Meet in Friesland, het zakelijke platform gericht op groepen en zakelijke mogelijkheden van Merk Fryslan. Maar liefst 12 bedrijven bundelden de krachten op 31 januari tijdens de beurs en lieten 6500 bezoekers ervaren wat er te beleven is voor de zakelijke bezoeker in Friesland. In grote Friese jurken werden kraskaarten uitgedeeld aan beursbezoekers. Drie pompeblêdjes gekrast? Dat betekent een prijs! Om de dag goed af te sluiten organiseerde Meet in Friesland een netwerkborrel. Onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek door Friese band Boots, kregen de beursbezoekers ruim de kans om te netwerken en zich te laten inspireren door al het moois wat Friesland te bieden heeft. 

Ook meedoen? 
Wegens het overweldigende succes hebben we alweer stands in optie gezet voor de Eventsummit in 2020 tegen verlaagd tarief. Meer weten of volgend jaar jezelf presenteren op de beurs? Mail dan naar: Yvonne@merkfryslan.nl.