Ga naar inhoud
Favorieten 0

Persreis deelname

Friesland bekeken door de ogen van journalisten, bloggers en vloggers levert bijzondere en mooie verhalen op. Ze delen hun eigen unieke ervaringen. En juist dat, maakt deze verhalen zo waardevol. Een betere promotie kun je je bijna niet bedenken. Merk Fryslân organiseert daarom regelmatig persreizen om onze provincie onder de aandacht te brengen. Doe je ook mee?

Achtergrond persreizen

Het meewerken aan een persreis biedt een mooie kans om onze provincie en je organisatie/bedrijf te vermarkten en publiciteit te genereren, met als doel meer toeristen naar Friesland te trekken. Om de juiste journalisten (met een relevante doelgroep) te bereiken, werkt Merk Fryslân o.a. samen met het NBTC en het PR-bureau USP, die een groot netwerk hebben onder journalisten, bloggers en vloggers. Daarnaast beschikt Merk Fryslân zelf ook over een netwerk van journalisten, waarmee nauw contact wordt onderhouden en waarmee we een goede samenwerking hebben.

Participatie persreizen

Voor de invulling van persreizen zijn wij op zoek naar ondernemers die benaderd kunnen worden wanneer een persreis georganiseerd wordt. Wij zoeken ondernemers uit verschillende categorieën:

  • Accommodatie
  • Eetgelegenheid
  • Activiteit
  • Vervoer

Wanneer je deelneemt aan een persreis is het de bedoeling dat je het product of de dienst kosteloos ter beschikking stelt. In ruil hiervoor krijgt je publiciteit in het artikel dat geschreven wordt.

Formulier

Indien je interesse hebt om te participeren in persreizen kun je onderstaand formulier vrijblijvend invullen. Zodra er een geschikte persreis is, nemen wij contact met je op.

Soort bedrijf/dienst *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.