Ga naar inhoud
Favorieten 0

Haal vijf sterren reviews binnen en laat je bedrijf stralen

Wist je dat mensen die zich oriënteren op een vakantie, minimaal 30 minuten besteden aan het lezen van reviews. Niet een handjevol, maar 95%  van die mensen. Laat dat maar even op je inwerken. Hoe vaak ontvang jij een review van je gasten?

 

het zit erop!

De winnaar van de eerste provinciebrede reviewcampagne voor ondernemers in de toeristische en recreatieve sector is dinsdag 13 september bekend gemaakt. De winst is behaald door Wini Weidenaar en Jori Bottema van Anne-Famkes Pleats. Zij wisten de meeste online reviews in de periode januari tot september 2022 te verzamelen en hadden maar liefst een stijging van ruim 1000%. Snoozz Hotels en The Bakery Leeuwarden waren een goede tweede en derde, met respectievelijk een groei van 920% en 650%.

Lees het hele persbericht

NIEUW: TRAININGSPLATFORM FRYSLÂN

Werk jij in de toeristische sector en wil jij jouw gasten of bezoekers nóg beter kunnen informeren over wat er allemaal te doen en te beleven is in Friesland? En vind je het leuk om tips te krijgen over bijvoorbeeld social media, gastvrijheid en hoe je het beste je Duitse gasten verwelkomt? Volg dan de online trainingen op Trainingsplatform Fryslân die speciaal voor jou zijn ontwikkeld!

Naar het trainingsplatform

Nog eens terugkijken

Gastvrij Friesland

Als we gezamenlijk reviews opvragen en ontvangen, laten we zien hoe gastvrij Friesland is. Het helpt de toekomstige bezoeker om een keuze te maken die bij hen past. Dat levert jou als ondernemer een voordeel op. Je krijgt namelijk gasten die bewust voor je kiezen en weten wat je te bieden hebt.  Hoe meer positieve reviews, hoe meer boekingen natuurlijk. Maar een minder leuke review is minstens zo waardevol, die helpen je groeien en aanpassen waar dat nodig is.

Merk Fyslan en de regiomarketingorganisaties gingen samen met ondernemers, VVV's en Toerist Informatie Punten aan de slag om duizenden reviews te verzamelen van januari t/m juli 2022. Zo zorgden we samen voor een betere online zichtbaarheid van Friesland, haar regio`s en al het moois wat we te bieden hebben.

Deze campagne wordt mogelijk gemaakt door