Informatie voor toerisme ondernemers in Friesland

Wilt u als ondernemer goed zichtbaar zijn voor de bezoekers van Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 2018? Dan is het mogelijk uw toeristisch/recreatieve onderneming kosteloos te vermelden op Friesland.nl. Jaarlijks bedienen wij met deze website meer dan 1 miljoen unieke gebruikers en inspireren en informeren we hen over het toeristisch aanbod binnen de provincie. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden. 

Inlog voor ondernemers

Bent u al bekend bij ons en heeft u al inloggegevens, dan kunt u hier inloggen om bij uw bedrijfsvermelding te komen. 

Uw bedrijf, locatie of evenement promoten

Wanneer u meer wilt weten over het vermelden of aanmelden van uw onderneming of evenement, dan vind u hier alle informatie. 

Nieuwsbrief voor ondernemers

Er gebeurd veel voor ondernemers op Friesland.nl. Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van uw vermelding, nieuwe promotionele acties en andere belangrijke zaken voor ondernemers. 

HANDLEIDING DATABASE

nieuws en blogs

Het laatste nieuws over Merk Fryslân en Culturele Hoofdstad.

Partner worden van Culturele Hoofdstad 2018

Er zijn meerdere mogelijkheden om als ondernemer deel te nemen aan de activiteiten van Leeuwarden-Fryslân 2018. Bekijk hier hoe u aan kunt haken. 

Meer over Friesland.nl en Merk Fryslân

Wanneer u hier klikt, verwijzen wij u door naar de pagina van Merk Fryslân waar u alle informatie vind over onze regiomarketing organisatie en de promotie van Friesland.

Routes aanleveren

De procedure rondom het aanleveren van routes wordt op korte termijn bekend gemaakt. Voor nu kunt u, net als voorheen uw routes aanleveren en documenteren bij de Marrekrite. 

Promotiemateriaal bestellen

Om uw gasten uit te nodigen voor 2018 hebben wij diverse gratis promotiematerialen beschikbaar.

Persreis participatie

Wilt u meer bekendheid met uw organisatie genereren, dan is het mogelijk uw onderneming in te schrijven voor de vele persreizen die wij organiseren. Laat uw gegevens hier achter.