Ga naar inhoud
Favorieten 0

Workshop voor kids Kletterdei Franeker

Het aanmeldformulier is gesloten

Zondag 19 maart is het zover; Kletterdei! De dag dat alle 11fountains in de 11 steden weer aangaan en kletteren. Deze bijzondere dag wordt dit jaar gevierd in Franeker. Speciaal voor deze gelegenheid organiseren wij in het centrum van Franeker een workshop schilderen.

De workshop is gratis en wordt volledig begeleid door Seewyn Kunsteducatie. Ze starten om 12.30 uur en zijn rond 13:45 uur afgelopen. De definitieve locatie voor de workshop is per mail bekend gemaakt.

Na de workshop rond 13:45 uur verzamelt iedereen bij de Oortwolk fontein voor de officiële opening. De kinderen worden hier vanuit de workshop gebracht of kunnen met de ouders mee die tijdens de workshop blijven. Ouders en verzorgers zijn tijdens de workshop van harte welkom in de Martinikerk, ontdek hier het programma

Zien we jullie op zondag 19 maart? 

De workshop

Samen water schilderen, met beeldend kunstenaar Tieneke van Montfoort

Wat is er zo bijzonder aan water, waar gebruik je het voor, wat kun je ermee doen en waar komt het vandaan? Tijdens deze interessante workshop neemt Tieneke je mee in het verhaal van water. Tijdens de workshop werk je samen aan één groot kunstwerk, die na Kletterdei te zien zal zijn op een centrale plek in Franeker. Zo kun jij als kunstenaar na 'oplevering' nog van je werk genieten! 

Vergeet geen oude kleding aan te trekken voor deze workshop! De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Aanmeldformulier

Workshop keuze *verplicht
Ik ga akkoord met het privacybeleid omtrent het verzamelen van persoonsgegevens *verplicht

Lees hier het privacybeleid van Visit Friesland