Ga naar inhoud
Favorieten 0

Ruime familie villa

Stavoren

Vrijstaande vakantievilla aan het water met steiger en ruime tuin

Deze prachtige villa beschikt over een royale living, met daarin een grote zithoek en aansluitend de eetkamer. Deze eetkamer staat in open verbinding met de keuken. Er zijn vele openslaande deuren naar de diverse terrassen. Op de begane verdieping bevindt zich ook een extra douche. Dit kan ideaal zijn, na een zwempartij buiten in het open water, grenzend aan de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich vier royale slaapkamers, waarvan 2 met een tweepersoonsbed en de andere twee kamers hebben allebei twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en een toilet.

Ligging
Het huis ligt net buiten Stavoren op een kleinschalig parkje. Op de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van het historische 11-steden stadje en wandelend in 15 minuten. Stavoren is een kleine, havenstad met een oud stadscentrum, aangevuld met moderne architectuur. Er zijn verschillende horeca gelegenheden variërend van eetcafé tot restaurant. Er is ook een supermarkt in de stad aanwezig. Stavoren is ook de uitvalsbasis voor de veerboot naar Enkhuizen. De stad ligt aan het IJsselmeer, waardoor je heerlijk kunt genieten van het strand, maar over de dijk kun je ook heerlijke wandelingen maken. Per boot kun je genieten van het IJsselmeer, maar ook van de Friese meren, zoals de Morra en de Fluessen. De Gaasterlandse bossen liggen dichtbij, daar kun je heerlijk fietsen, wandelen en mountainbiken.

Bijzonder aan deze accommodatie
Er is een barbecue aanwezig welke je mag gebruiken. Linnengoed zit bij de prijs inbegrepen. De bedden zijn opgemaakt als je arriveert en er zijn douchelakens en keukenlinnen aanwezig. De keuken heeft altijd een startvoorraad: koffie, thee en toiletpapier.

Belangrijk om te weten
- De villa is te huur voor gasten vanaf 21 jaar. Het is belangrijk om te weten dat het huis op een kleinschalig, maar vooral rustig parkje ligt. Na 22.00 uur 's avonds wordt er verwacht, dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt. - Daarnaast ligt de tuin aan het water en het water is niet afgesloten met een hek. Het is dus opletten met kleine kinderen. Er zijn wel zwemvestjes voor kinderen aanwezig. - Op het park wordt verwacht dat iedereen stapvoets rijdt. - Linnengoed zit bij de prijs inbegrepen. De bedden zijn opgemaakt als je arriveert en er zijn douchelakens en keukenlinnen aanwezig. - De keuken heeft altijd een startvoorraad: koffie, thee en toiletpapier.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Ruime familie villa

Middelweg 129
8715 EV Stavoren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten