Ga naar inhoud
MAP

Anne Soldaat

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist. Op vrijdag 21 oktober speelt hij vol overgave in Neushoorn.

Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist. Hij maakte in die hoedanigheid meer dan 15 jaar deel uit van de popband Daryll-Ann. Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat maakte in de daaropvolgende jaren (2007 - 2015) vier soloalbums voor Excelsior Recordings, produceerde – en speelde in - diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete) en maakte muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling.

Op 9 juli 2021 verscheen zijn nieuwe album Facts & Fears. De plaat is een heuse "return to form", zoals men dat soms zo mooi zegt. Anne nam de plaat op met Pablo van de Poel van DeWollf. Een ware "match made in heaven". Zijn eerste ultracatchy single You’re Hard To Find laat maar weer eens zien waar Anne Soldaat allemaal toe in staat is. Op dit nummer hoor je Soldaat en zijn band vol overgave en plezier zich de blaren op de vingers spelen.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
t/m 21 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,75 (met een CJP-pas)

Hier vind je Anne Soldaat

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten