Ga naar inhoud
Favorieten 0

Expositie Pronkstukken van Hillegon Brunt

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Westhoek

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de expositie Pronkstukken van Hillegon Brunt. Een nieuwe serie werken waarin verschillende objecten uit de natuur en allerlei strandvondsten op een verrassende manier worden uitgelicht.

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de expositie Pronkstukken van Hillegon Brunt. Het is kijken, kijken en nogmaals kijken… niets is wat het lijkt. Het spel van verbeelden, zo noemt Hillegon Brunt haar zoektocht om met verschillende elementen een nieuw beeld samen te stellen. Ze analyseert en combineert in een beeldtaal die zich kenmerkt door vervreemding en verwondering. Zo laat zij nieuwe werelden ontstaan die mensen herkennen maar zelf niet eerder zagen. Pronkstukken is een nieuwe serie werken waarin verschillende objecten uit de natuur en allerlei strandvondsten op een verrassende manier worden uitgelicht. Herkenbaar of juist vervreemdend. De expositie is als een pronkkamer ingericht met grote en kleine tekeningen, assemblages en foto's. Tevens presenteert zij haar nieuwste boek Door Het Land. Het boek bundelt 32 tekeningen uit de serie The Landscapes tot een document van vergezichten.

3 juni - 16 juli 2023

In een voormalige smederij aan de Friese Waddenkust organiseert Galerie Westerstorm wisselende exposities van hedendaagse kunstenaars. Galerie Westerstorm: Oudebildtdijk 1160, 9075NN  WESTHOEK • open na telefonische afspraak 0518 850 631 en tijdens Slikwerk Atelierroute op zaterdag 15 en zondag 16 juli 11-17 uur • www.galeriewesterstorm.nl • www.hillegonbrunt.nl

Wanneer:
t/m 16 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Expositie Pronkstukken van Hillegon Brunt

Galerie Westerstorm
Oudebildtdijk 1160
9075NN Westhoek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten