Ga naar inhoud
Favorieten 0

Tentoonstelling 'De traanjagers'

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Theaterkerk Nes, Nes (NEF)

Ontdek de intrigerende wereld van de Nederlandse walvisvaart tijdens de tentoonstelling 'De traanjagers' in Theaterkerk Nes, van 1 tot 30 september 2023.

Ontdek de intrigerende wereld van de Nederlandse walvisvaart tijdens de tentoonstelling ‘De traanjagers’ in Theaterkerk Nes, van 1 tot 30 september 2023. Geïnspireerd door het boek ‘De traanjagers’ van Anne-Goaitske Breteler en de podcast ‘Traanjagers’, neemt deze unieke tentoonstelling je mee op een reis door de geschiedenis. Luister naar de verhalen van doorgewinterde zeelieden die hun avonturen en ontberingen met je delen. Leer meer over de biologie van de walvis. Ontdek hoe de Nederlandse walvisvaart niet alleen een bron van welvaart was, maar ook nieuwe horizonten opende voor ons land. Daarnaast verkennen we de veranderende perspectieven op deze geschiedenis.

Deze interactieve tentoonstelling brengt het verleden tot leven. Welkom in een tijdperk waarin de zeeën werden bevaren door dappere mannen op zoek naar rijkdom, avontuur en de immense kracht van de majestueuze walvissen.

Wanneer:
t/m 30 september 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Tentoonstelling 'De traanjagers'
Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten