Ga naar inhoud
MAP

Coole Kidsnacht 2022

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

leeuwarden

Op vrijdag 14 oktober is het weer coole kidsnacht in Leeuwarden. Tijdens deze avond blijven veel musea in Leeuwarden speciaal open voor kinderen en organiseren leuke activiteiten! En ja, ouders en familie zijn ook van harte welkom.

Op de avond van 14 oktober kunnen kinderen weer meedoen aan de coole kidsnacht in Leeuwarden. Gedurende deze avond kunnen kinderen genieten van exposities en leuke activiteiten in de leukste musea van Leeuwarden.

Ga op bezoek in het Fries Museum waar je de nieuwe expositie Vrijheid, Vetes, Vagevuur kunt bezoeken. Ontmoet fabeldieren, troubadours, een jonkvrouw of een nar en leer zwaardvechten! Of ga naar het Fries Natuurmuseum en krijg alvast een voorproefje van de nieuwe expositie T-Rex! Hier kun jij als eerste de levensgrote dino bekijken. Voor de Coole Kidsnacht is ook de Onderwatersafari geopend. Je kunt ook op bezoek bij de familie Van Eysinga waar je kunt bakken in een historisch kelderkeuken. Doe in de tussentijd leuke spelletjes in de muziekzaal of maak een silhouetportret van jezelf. Ten slotte kun je blijven slapen in het Fries Landbouwmuseum waar er, voordat je gaat slapen, natuurlijk nog genoeg te ontdekken valt. 

Heb jij al zin in de Coole Kidsnacht? 

Wanneer:
t/m 14 oktober

Hier vind je Coole Kidsnacht 2022

Adres:
wilhelminaplein
leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten