Ga naar inhoud
MAP

Boot Holland

WTC EXPO Leeuwarden, Leeuwarden

Wie van watersport houdt, kan bij Boot Holland zijn hart ophalen. Zo is de imposante steiger dé aanlegplaats voor motorjachten en is er een groot aanbod aan watersportaccessoires en scheepsbenodigdheden.

Wie van watersport houdt, kan bij Boot Holland zijn hart ophalen. Het aanbod in boten is gevarieerder dan ooit! Zo is de imposante steiger dé aanlegplaats voor motorjachten van 10 tot 17 meter en is er een groot aanbod aan watersportaccessoires en scheepsbenodigdheden. Van nieuwe teakdekken tot aan elektronica en van landvasten tot aan scheepsramen, op Boot Holland vind je het allemaal.

In de categorie open boten presenteren diverse bouwers en importeurs hun nieuwste sloepen en tenders. Interesse in elektrisch varen? Laat je op Boot Holland  inspireren op het Fossielvrij varen plein door de vele noviteiten en primeurs. Nieuw dit jaar zijn het zeilpaviljoen en het ship for rent paviljoen. De mogelijkheden voor een topvakantie op het water zijn groter dan ooit! Dus alle reden voor een bezoek aan Boot Holland van 8 t/m 12 maart 2023 in WTC Expo Leeuwarden.

We begroeten je graag op Boot Holland, dé aftrap van het watersportseizoen.

Wanneer:
8 maart 2023 t/m 12 maart 2023
Toon resultaten