Ga naar inhoud
Favorieten 0

Strapatsky Ensemble

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Tijdens Museumnacht, op 30 september, tussen 19:00 uur en 23:00 uur geeft het Strapatsky Ensemble vier concerten in De Utrecht, waar alles draait om hout...

Iep, walnoot, eik, goudenregen, al de hele zomer lang draait de tentoonstelling Drvo, van Gjalt Pilat en Trude van Assem helemaal om boom & hout. Maar wie wist dat elke boom ook een eigen klank heeft?

Vier muzikanten van het Strapatsky Ensemble met stevige wortels in jazz, pop en wereldmuziek brengen hout ten gehore tijdens het nachtelijke slotakkoord van de tentoonstelling! Naast traditionele instrumenten als trombone, saxofoon en drums, bespelen ze zelfgebouwde instrumenten waaronder een ronde marimba. De uitvoering is speels, verrassend en origineel. Soms melancholiek, dan weer ritmisch of opzwepend. Het plezier waarmee dit viertal speelt, werkt aanstekelijk en zorgt voor een ongedwongen interactie met het publiek. 

Strapatsky bestaat uit Rob Vlaar, Hans van Dorp, Tjitze Vogel en Louis Godschalk. 

In de Museumnacht op 30 september, tussen 19:00 uur en 23:00 uur geeft het Strapatsky Ensemble vier concerten à 5 euro. In De Utrecht is per uur plaats voor maximaal 24 bezoekers. Om teleurstelling aan de deur te voorkomen wordt vooraf online reserveren aangeraden!

Wanneer:
t/m 30 september 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strapatsky Ensemble

Tweebaksmarkt 48
8911KX Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten