Ga naar inhoud
Favorieten 0

Retraite Vrouwen in Verbinding

Folkshegeskoalle, Hoorn

Een bijzondere vierdaagse retraite voor en met vrouwen; een bedding waarin je je opnieuw kunt verbinden met je lichaam, je vrouwelijkheid, je gevoelens, je kracht, je verlangens en behoeftes, je aardigheden en je eigenaardigheden.

Deze cursus valt in het Hemelvaartsweekend.

De paradox tussen wilskracht en ontvankelijkheid leidt in onze maatschappij vaak tot een spanningsveld waarin we onze vrouwelijke wijsheid kunnen verliezen. Vrouwelijke wijsheid die huist in de buik en waarin intuïtie een belangrijke pijler is. In deze retraite maken we ruimte voor onze vrouwenpracht.

Wat is het?
Een bijzondere vierdaagse retraite voor en met vrouwen; een bedding waarin je je opnieuw kunt verbinden met je lichaam, je vrouwelijkheid, je gevoelens, je kracht, je verlangens en behoeftes, je aardigheden en je eigenaardigheden.

Samen creëren we een krachtig veld waarin je gedragen wordt en waar ruimte is voor jouw persoonlijke proces. Je onderzoekt (of ontdekt?) wat er bij jou speelt in verbinding met anderen, bijvoorbeeld in je liefdesrelaties, vriendschappen en werkrelaties. In deze retraite ga je de kracht van zusterschap ervaren en leer je je vrouwelijke kwaliteiten weer meer in te zetten in je dagelijks leven.

Voor wie?
Als je er naar verlangt weer thuis te komen bij jezelf;
Als je je vrouwelijke bronnen, zoals ontvankelijkheid, intuïtie, baarmoederkracht (meer) wilt
aanboren;
Als je je eigen wensen en dromen wilt onderzoeken;
Als je verlangt naar sisterhood;
Als je een gewoontepatroon waar je last van hebt wilt doorbreken;
Als je in alle rust en in de natuur tijd wilt maken voor jezelf en wilt bijtanken met andere
vrouwen

Wat je gaat ontdekken ?
Je eigen verlangens en behoeftes, je innerlijke wijsheid, meer zicht op je drijfveren, inspiratie door andere vrouwen

Het programma
Vooraf doen we graag een online intake met je, zodat we kunnen kennismaken en zicht krijgen op wat er bij je speelt. De thema’s van de deelnemers verweven we in de opbouw van het programma, dat zich verder ook in de retraite zal ontvouwen. De natuur en stilte zijn onderdeel van de retraite, evenals meditatie, inquiry, dans en lichaamswerk. Verder zijn wij vertrouwd met systemische werkvormen, dromenwerk en maken we gebruik van creatieve vormen en rituelen.

Wanneer?
Van donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei 2023 (Hemelvaartweekend)

Waar?
We nemen je mee naar het prachtige Terschelling. Een eiland. Je gaat echt even een oversteek maken naar een plek waar het helemaal over jou mag gaan. Je brengt weer meer van je mooie zelf mee terug. Folkshegeskoalle Schylgeralan, Hoorn, Terschelling.

Begeleiding
Monique van Laerhoven en Olga van de Velde

Wij zijn vrouwen in verbinding. Al meer dan twintig jaar delen wij ons werkveld als begeleiders van mensen in persoonlijke ontwikkeling. Beiden hebben we lang gewerkt in organisaties waarin onze mannelijke en onafhankelijkheid gestimuleerd werd. In het werken met mensen zijn we steeds meer vanuit verbinding met een diepere laag in onszelf gaan werken, waarin onze vrouwelijke kwaliteiten meer en meer tot bloei (zijn ge)komen. Oprecht durven wij te zeggen dat we zachte, krachtige vrouwen zijn die geleerd hebben hun kwetsbaarheid te dragen. In onze ontwikkeling is de verbinding met andere vrouwen cruciaal. We doen niets liever dan deze gift doorgeven aan anderen. We delen ook al twintig jaar een mooie vriendschap waarin we steeds meer ontdekken hoeveel we samen echt weten over verbinding. Monique onder andere vanuit haar tweelingschap en langdurige ‘singleschap’ en Olga vanuit haar vijfentwintigjarige liefdesrelatie die steeds meer een diepe liefdesverbinding is geworden.

Wanneer:
18 t/m 21 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 595,-

Hier vind je Retraite Vrouwen in Verbinding
Folkshegeskoalle

Adres:
Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten