Ga naar inhoud
Favorieten 0

Op het Podium met Laila de Vries en Haitze

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lewinski, Sneek

Lekker dineren en genieten van een verrassend live programma tijdens 'Op het podium' van Lewinski.

Lekker dineren en genieten van een verrassend live programma tijdens 'Op het podium' van Lewinski. Bij de 'Op het podium' avonden biedt Lewinski een podium aan opkomend talent, bijzondere verhalen of -vooralsnog- onontdekte parels in de culturele/literaire sector. Ook geven we hier artiesten de kans hun nieuwste werk te try-outen voor een publiek. Op 12 oktober is er zelfs een dubbeloptreden, en is het podium voor HAITZE en Laila de Vries.

Over HAITZE
Toen HAITZE voor het eerst een elektrische gitaar aanraakte verdween hij in één klap naar een andere wereld. Een wereld waarin de introverten in de spotlight staan en iedereen gelijk staat aan elkaar. Laat je meenemen naar deze wereld door de klanken van frisse Nederlandstalige Indie Pop. HAITZE laat zich inspireren door: Eefje de Visser, Bazart en Sam Fender. Over Laila de Vries
Laila de Vries is een Nederlandstalige singer-songwriter. Met haar treffende liedteksten, rijke pianoklanken en warme stemgeluid weet zij de luisteraar te raken. Haar liedjes zijn puur, eerlijk en herkenbaar. Voor alle emoties die wij als mens ervaren weet Laila een muzikale vertaling te vinden. Als kind had Laila altijd melodieën in haar hoofd en was zij veel achter de piano te vinden. Het was dan ook geen verrassing dat ze aan het conservatorium ging studeren. Na het afronden van haar studie ontwikkelde Laila zich verder als muzikant en songwriter. Ze schrijft liedjes over haar eigen leven. Daarnaast maakt ze liedjes op maat, waarin ze verhalen van anderen vertaalt in een persoonlijk lied. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30. U kunt uw maaltijd reserveren via de ticketservice. Eventuele dieetwensen/allergieen graag vooraf aan ons doorgeven. Voor de muziek kunt u ter plekke een vrije bijdrage doneren. Natuurlijk kunt u ook alleen voor de muziek en bijv. een drankje komen. De zaal is open vanaf 18:00 uur. HAITZE en Laila spelen hun sets direct na het diner.  

Wanneer:
t/m 12 oktober 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Op het Podium met Laila de Vries en Haitze
Lewinski

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten