Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kunstmarkt Opsterland 2023

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lycklamapark, Beetsterzwaag

Op de jaarlijkse Kunstmarkt staan zo'n 35 kramen van regionale kunstenaars met sieraden, bijzondere tassen, schilderijen, fotografie, keramiek, glas-, textiel, metaal- en houtwerk. Ook beeldentuin en optredens.

Er doen circa 40 kunstenaars mee. De kunst is te koop en is zeer gevarieerd: sieraden, bijzondere tassen, schilderijen, fotografie, tekeningen, keramiek, glas-, textiel, metaal- en houtwerk.  Gratis toegang voor publiek. Info: www.cultbee.nl

Het Lycklamahûs (Rijksmonument) zelf is ook geopend voor het bezichtigen van het interieur en van een kleine expositie. De Kunstmarkt valt samen met de landelijke Open Monumentendag, waardoor er die dag meer te beleven valt in Beetsterzwaag. Ook de Tropische Kas is dan de hele dag geopend.

Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Opsterland en de Stichting Historisch Beetsterzwaag, die het gedeelte van de Open Monumentendag organiseert. Buiten, bij de hoofdingang aan de achterkant van het Lycklamahûs en in het park, zijn enkele muzikale optredens.

Deelnemende kunstenaars van de Kunstmarkt zijn o.a. (onder voorbehoud): Roel Alkema, Robin Benjamins, Bob de Boer, Nel de Boer, Nicole Boerema-van Overbeek, Jannetta Bron, Ineke Carolus, Gerda Douma, Saskia Draaistra-Kooi, Bruin van der Duim, Ellen Feijen, Gerda Hansma, Carina Heideman, Janke Huitema, Lydia Jongbloed, Anneke en Bé Ketelaar, Lucy Kiewiet, Klaas Klazema, Edzard Krol, Michel Lepez, Hanneke Luit, Leo Maarleveld, Nathalie Roelofsen, Matty van Rumpt, Antje Schaap, Jelly Swart, Margriet van Veen, Jogchum VeenstraAlette Vleems, Cecyl de Vries, De Weefplaats, Elly Wildeboer.

Organisatie Kunstmarkt: Cultbee in samenwerking met de werkgroep “Kunst in Opsterland” en  de St. Kunstpromotie Beetsterzwaag en de St. Historisch Beetsterzwaag.

Datum en tijd: Zaterdag 9 sept 2023 – 11:00 uur tot 17:00 uur

Plaats: Beetsterzwaag, Lycklamapark, Hoofdstraat 80, 9244 CP Beetsterzwaag

Parkeren:           – gratis parkeren achter het Gemeentehuis, Hoofdstraat 82-94, in Beetsterzwaag.

Meer info: https://kunstinopsterland.nl/ en www.cultbee.nl en www.historischbeetsterzwaag.nl

Wanneer:
t/m 9 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kunstmarkt Opsterland 2023
Lycklamapark

Hoofdstraat 80
9244 BV Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten