Niemand liftte ooit per boot door Nederland… tot Wieke van Oordt het avontuur aanging! Met weinig meer dan een liftbordje met "Schipper, mag ik overvaren?" bezoekt ze in 40 dagen alle Nederlandse provincies. Naast alle havens, bruggen, boten en sluizen die ze daarbij tegenkomt, is Wieke met name getroffen door de vriendelijkheid van de mensen die zomaar een wildvreemde mee aan boord nemen.

Steigerjunkie (Hollandia-gottmer) is een persoonlijk reisverslag en een portret van ons waterrijke land in al z'n diversiteit. Van deze reis verschijnt in september 2020 het boek. Daarna gaat Wieke het land in met een voorstelling, waarin alle aspecten van haar reis voor het voetlicht worden.

Wilt u vooraf dineren? Dat kan. Voor €16.75 kunt u een (h)eerlijke maaltijd mee-eten. Graag reserveren vooraf. Eventuele vega of dieetwensen kunt u per mail/tel aan ons doorgeven. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30.

Wanneer

  • zaterdag 23 januari 202120.00 - 22.00 uur
  • Vooraf mee-eten is mogelijk. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30. Graag vooraf reserveren + evt. dieet/vega wensen doorgeven.

Neem alvast een kijkje

Prijzen

  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 7,50
  • Betaalmogelijkheden: PIN

In de buurt

Toon resultaten