Ga naar inhoud
Favorieten 0

Workshop Natuurjournalen / natuurschetsen in Bosk Elfbergen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Op vrijdagochtend 5 januari organiseren Bezoekerscentrum Mar & Klif en Staatsbosbeheer een workshop natuurillustraties maken o.l.v. Mirja Nature Art in Bosk Elfbergen.

Op vrijdagochtend 5 januari organiseren Bezoekerscentrum Mar & Klif en Staatsbosbeheer een workshop natuurillustraties maken o.l.v. Mirja Nature Art in Bosk Elfbergen.

Natuurjournalen brengen je dichter bij de natuur en bij jezelf. Het maken van schetsen en aantekeningen helpt je om helemaal op te gaan in dat wat jij ziet, hoort, ruikt of voelt en te focussen op details die je anders nooit had ontdekt.

Bij natuurjournalen is tekenen een manier om tot diepgaande aandacht, observaties en ontdekkingen te komen. Het gaat niet om perfecte tekeningen maken (het mag natuurlijk wel).

Tijdens deze workshop leer je hoe jij kan starten met je eigen natuurjournaal. Je leert op ontspannen manier hoe jij kan tekenen wat je ziet, je leert waarnemen met al je zintuigen en je gaat werken met materialen die makkelijke mee naar buiten kunnen: aquarelverf, watervaste pennen en waterkwasten.

Deze workshop is bedoeld voor jong en oud (vanaf 13 jaar) en is ook geschikt voor mensen zonder teken- en schilderervaring. We starten om 10:30 uur bij de Werkschuur van Staatsbosbeheer aan de Houtwal 2 in Oudemirdum. De workshop duurt 2,5 uur en de kosten bedragen € 15,= p.p. incl. materialen en een kop koffie/thee. Tip: neem zelf een boterhammetje o.i.d. mee voor tussendoor.

Opgave is noodzakelijk en kan via http://nationaallandschap.frl/evenementen/workshop-natuurjournalen/.

Wanneer:
t/m 5 januari
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Workshop Natuurjournalen / natuurschetsen in Bosk Elfbergen
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten