Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jubileumconcert Twizzlez o.l.v. Jacqueline Brunt-Ebbers

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Theaterkerk Nes, Nes (NEF)

Dwarsfluitensemble ‘Twizzlez’ viert op zaterdagavond 7 oktober 2023 haar 12,5-jarig jubileum met een concert in Theaterkerk Nes. Dit bijzondere ensemble startte in 2010 en heeft sindsdien een hele ontwikkeling doorgemaakt. Ze begonnen als jonge meisjes...

Dwarsfluitensemble ‘Twizzlez’ viert op zaterdagavond 7 oktober 2023 haar 12,5-jarig jubileum met een concert in Theaterkerk Nes. Dit bijzondere ensemble startte in 2010 en heeft sindsdien een hele ontwikkeling doorgemaakt. Ze begonnen als jonge meisjes van een jaar of 9 met dwarsfluitlessen bij muziekschool Opus 3 in Dokkum en zijn intussen uitgegroeid tot zeer ervaren samenspelers. Met dit concert vieren zij de muziek die ze de afgelopen 12,5 jaar hebben gespeeld en de muzikanten met wie ze hebben samengewerkt. Dit is onder andere popkoor Opus 3, waarmee zij delen uit de ‘West Side Story’ ten gehore zullen brengen.

Twizzlez bestaat uit Thirza Fekkes, Chantal Brunt, Kim Jelsma, Henrike van der Veen, Jeltina Boscha-Nutma en Rianne Sijtsma en staat onder leiding van Jacqueline Ebbers. Zij schrijft ook de meeste arrangementen voor dit ensemble. Het ensemble maakt naast de gewone dwarsfluit gebruik van allerlei verschillende soorten fluiten. Van piccolo tot Ierse fluit en van alt- tot bas- en zelfs contrabasdwarsfluit.

Bestel alvast uw tickets (€5,00 per stuk) hieronder. Kaartverkoop aan de deur is €7,50 per stuk. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Wanneer:
t/m 7 oktober 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jubileumconcert Twizzlez o.l.v. Jacqueline Brunt-Ebbers
Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten