Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pak je Avond met Gastfrij mei Bruno

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lewinski, Sneek

Pakje(s)avond, want Bruno pakt uit! Een gratis voorstelling omdat het theaterbezoek laagdrempelig gehouden moet worden.; want iedereen doet ertoe! Het slotstuk van een theatertour, een project van Bruno Rummler over het Mienskip

De theatertour van GASTFRIJ MEI BRUNO is het slotstuk van een project dat uit een drietal culturele activiteiten bestaat. Alle vinden plaats in de gemeente Súdwest Fryslân, dicht bij de bewoners, de mienskippers. Tijdens alle activiteiten staan de mienskippers centraal: iedereen doet ertoe en moet kunnen zijn wie hij is. Door naar elkaar te luisteren, elkaar aandacht en ruimte te geven, kunnen we veel meer voor elkaar betekenen. 
Het eerste deel van GASTFRIJ MEI BRUNO bestond uit huis-aan-huisbezoekjes. Mienskippers of familie, vrienden konden een verzoek indienen om bewoners uit Súdwest op muzikale wijze een hart onder de riem te steken, of hiermee een extra steuntje in de rug te geven. Dit heeft in januari en februari 2023 plaatsgevonden. 
In maart 2023 heeft Bruno de tweede serie van culturele activiteiten als onderdeel van GASTFRIJ MEI BRUNO zijn de huiskamerconcerten uitgevoerd. Gastheren/gastvrouwen hebben mienskippers uitgenodigd naar hun huiskamer te komen. Bruno deelde op eigen muzikale wijze o.a. zijn ervaringen van de huis-aan-huisbezoekjes. Nieuwe herinneringen zijn gemaakt!
Deze beide activiteiten, de huis-aan-huisbezoekjes en de huiskamerconcerten hebben inmiddels plaatsgevonden en zijn een opmaat naar de theatertour, die nu is begonnen en zo ook in Lewinski voor u en door Bruno wordt aangeboden. 
Tijdens de optredens van de theatertour worden lokale verhalen op muzikale wijze door Bruno Rummler belicht. De verhalen die Bruno in zijn theatertour zal gebruiken, zijn een compilatie van wat er in de twee voorafgaande activiteiten heeft plaatsgevonden. 

Een waar "pakjesavondje" dus. Want het theaterbezoek moet laagdrempelig gehouden worden en daarom zal aan de bezoekers geen entree worden gevraagd.  Sterker nog; hij biedt u ook een drankje aan op zijn kosten.

Wanneer:
t/m 5 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 31,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pak je Avond met Gastfrij mei Bruno
Lewinski

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten