Ga naar inhoud
Favorieten 0

The Amy Winehouse Band originele band brengt legacy popicoon

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

GEEN TRIBUTE, MAAR DE ORIGINELE BAND VAN AMY WINEHOUSE KOMT NAAR IDUNA. ARTIESTEN DIE HEBBEN BIJGEDRAGEN AAN DE MUZIEK EN HET SUCCES VAN DIT POPICOON. BEREID JE VOOR OP EEN ZINDERENDE AVOND VOL ONVERGETELIJKE MUZIEK.

The Amy Winehouse Band is een onverschrokken krachtcentrale van talent en passie. Raak in extase terwijl de onmiskenbare klanken van de Amy Winehouse de lucht vullen. Haar buitengewone muzikanten weten als geen ander de soulvolle en rauwe essentie van haar muziek te vangen en te presenteren op een manier die je ademloos achterlaat. Vanaf het moment dat de eerste noten klinken, zul je worden meegevoerd op een muzikale reis door de tijd. Verwacht een explosieve mix van haar grootste hits, waaronder Rehab, Back to Black en Valerie. De Amy Winehouse Band ademt hetzelfde charisma en de ongeëvenaarde energie uit als hun legendarische frontvrouw en ze weten het publiek als geen ander te betrekken bij hun energieke optredens.

Mis het niet en beleef het ultieme eerbetoon aan een muzikaal icoon tijdens het meeslepende optreden van The Amy Winehouse Band in Iduna.

Wanneer:
t/m 26 november
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je The Amy Winehouse Band originele band brengt legacy popicoon

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten