Muziek aan boord van een historisch schip

Oesters: Muziek onder de waterlijn

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Contact

Adres:
Museumhaven
Willemskade 46
8911 BC Leeuwarden
Plan je route
Afstand:

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel De toegang tot schepen is vaak erg lastig voor rolstoelgebruikers. Voor blinden of slechtzienden De toegang tot de schepen is smal, maar met begeleiding van de schipper wel mogelijk. Voor bezoekers die slecht ter been zijn De toegang tot de schepen is smal, maar met begeleiding van de schipper wel mogelijk. Voor doven of slechthorenden Oesters is een muziekevenement, dus niet geschikt voor doven e/o slechthorenden. Voor bezoekers met een assistentiehond Uiteraard zijn honden toegestaan.

Oesters: ontdek muzikale parels onder de waterlijn in de knusse woonkamer van een historisch woonschip in de Museumhaven in Leeuwarden. Buiten is het koud en guur, binnen geniet je sfeervol van akoestische muziek. Muzikanten zijn afwisselend beginnende en gevorderde artiesten die in een sfeervolle setting hun muziek ten gehore brengen.

De enthousiaste schippers zorgen bovendien voor iets lekkers te drinken en eten. Wat denk je van een Captain’s Dinner (vegetarisch mogelijk) met een mooie wijn? Niks moet, alles mag.

Elke editie van Oesters een andere artiest, elke keer op een andere schip. Dus check de website voor actuele informatie.

Inloop om 16:00.

Luisteren naar muziek is gratis, voor de consumpties vragen we een kleine vergoeding.

Prijzen

  • Toegang is gratis.
    We vragen een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten.
    Voor drankjes en hapjes betaalt u een kleine vergoeding.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

In de buurt

Toon resultaten