Ga naar inhoud
Favorieten 0

Koningsdag Sneek

Sneek

Op Koningsdag wordt een uitgebreid feestelijk programma georganiseerd door het hele centrum met een o.a. aubade, muziekterrassen, vrijmarkt, braderie en een speciaal kinderactiviteiten, dit jaar op de Singel.

Koningsdag in Sneek is altijd een feestelijke dag, waar de oranjegekte ook de stad  Sneek doet bruisen van energie en gezelligheid! Voor iedereen is er wat bij om de verjaardag van onze koning te vieren. 

Oranjemarkt & Kinder vrijmarkt 
Op het Grootzand kun je genieten van kleurrijke kraampjes, waar standhouders hun producten en heerlijke lekkernijen aanbieden. Proef de smaak van Friesland met verse stroopwafels, kaas en nog veel meer! Kinderen t/m 12 jaar kunnen terecht op de Kindervrijmarkt op oa Singel, Gedempt Pol & Hoogend.

Kinderplein
Op het kinderplein, dit jaar op het plein van de Dorcas aan de Singel, kunnen kinderen meedoen aan oud Hollandse spelletjes, zoals koekhappen en blik gooien. Doe mee en laat zien dat jij de koning van Koningsdag bent!

Muziek
Op verschillende plaatsen in de stad treden lokale bands, artiesten & dweilorkesten op, zodat je de hele dag kunt dansen of al zittend kunt genieten op één van de vele terrassen van al die vrolijke klanken.

Dus trek je oranje outfit aan, haal je beste glimlach tevoorschijn en vier Koningsdag mee in Sneek, waar de feestvreugde tot in de avond door zal gaan! Lang leve de koning!

Koningsnacht 

Op Koningsnacht 26 april vanaf 20.00 uur: Live muziek op de terrassen in de Marktstraat en in heel veel kroegen & café’s artiesten & optredens.

Wanneer:
27 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Koningsdag Sneek

Binnenstad
Marktstraat 20
8601 CV Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten